Alexander

Restoran Alexander asub mõisa Härrastemaja keskseimal ja auväärseimal kohal. Elegantselt vaba restorani kaunis ruumijaotus ja kõrged laed avavad vaate päikeselisele talveaiale ning iidsetele puudele mõisapargis.

 

Chef de Cuisine Stefan Berwanger ja Chef Pâtissier Achim Braitsch oma meeskonnaga pakub uhkusega Põhjala saarte köögi maitsvaid roogasid, mis inspireerituna Muhu ning ümberkaudsete Põhjala saarte köögi tavadest, väärtustab kohalikke traditsioone ja erinevate aastaaegade mitmekülgseid maitseid. Meie peakokk kasutab igapäevaselt palju kohalike talunike toodangut ja Pädaste enda ürdiaia maitsetaimi ning värskeid köögiviljasid. Pädaste köögis on kütkestavalt ühendatud looduslähedased maitsed ja suurlinna parimad võimalused.

 

 

3-käiguline igapäevaselt muutuv Table d’Hote menüü – 74 €, lubage meil jagada teiega näidismenüüd
Saarte Degustatsioonimenüü – 131 €, lubage meil jagada teiega näidismenüüd

 

Broneeri laud restoranis Alexander

 

 

 

Peakoka ühislaud restoranis Alexander

Pädaste Mõis tutvustab peakokalauda – see on elamus toidunautlejaile, kes on pidevalt uute kogemuste otsinguil. Peakokalaud on ühislaud kuni 14 külalisele, kus serveeritakse Saarte Degustatsioonimenüü. Peakokalaud asub restoran Alexander lühtrisaalis ning ootab külalisi igal õhtul peale esmaspäeva ja teisipäeva.

 

“Possibly one of the best dining experiences my partner and I have ever had. It exceeded beyond our expectations – from the delicious food, fantastic wine pairing, the beautiful ambience and the exceptional service.”

Tagasiside külaliselt Jacynth Bassett

 

Restoran Alexandri peakokalaud kutsub teid erilisele õhtusöögikogemusele, mida võõrustavad Chef de Cuisine Stefan Berwanger ja Chef Pâtissier Achim Braitsch. Peakokk oma meeskonnaga viib teid kulinaarsele teekonnale. See on koht, kus kohtuda teiste külastajatega, lõbusalt aega veeta ning kohtuda sarnaste huvidega inimestega, kes hindavad head toitu, veini ning meeldivat vestlust. Lubame teile suurepärast ajaviidet.

 

Õhtusöök peakoka ühislauas algab kell 19.00 aperitiiviga ning orienteeruvaks lõpuajaks on 23.00. Vajalik on eelnev broneering.

 

 

Teie privaatne õhtusöögilaud restoranisaalis

Chef de Cuisine Stefan Berwangeri ja Chef Pâtissier Achim Braitschi kööki saate nautida ka restorani Alexander privaatsetes õhtusöögilaudades. Siin saate teha valiku igapäevaselt muutuva kolmekäigulise Table d’Hote menüü ning Saarte Degustatsioonimenüü vahel.

 

Soovides kolmekäigulist Tabdle d’Hote menüüd võtame broneeringuid vahemikus 19.00 – 21.30; Saarte Degustatsioonimenüü puhul 19.00 – 20.00.

 

Ühinege meiega Põhjala saarte otsinguil. Soovitame teile Saarte Degustatsioonimenüüd, millest saab kindlasti teie siinviibimise kõrghetk. Eriti kui nautida peakoka ühislauas.

 

 

Lõunasöök

Lõunasööki pakume suvekuudel Pädaste Jahtklubis ning kevadel ja sügisel restoran Alexander talveaias. Menüüvalikust leiate kahe- ja kolmekäigulise menüü, mis valmistatud lõunaeinele kohases mõnevõrra lihtsamas ja kergemas võtmes.

 

Lõunamenüü on inspireeritud vahemeremaade köögist ning selgelt eristuv ja lihtsam võrreldes õhtusöögi ajal pakutava Põhjala Saarte köögiga.

 

 

Restoran Alexander broneeringud

Koha peakokalauas palume broneerida hiljemalt 24 tundi ette ning broneeringu kinnitamiseks on vajalik krediitkaardi garantii. Kinnitatud broneeringud on lõplikud ning annulleerimise korral rakendub tühistamistasu 100% broneeringu maksumusest.
Peakokalaua broneeringuteks võtke palun ühendust emailil info@padaste.ee.

 

Individuaalse õhtusöögilaua saab broneerida igal ajal meie kodulehel või emailil info@padaste.ee. Soovitame laua aegsasti broneerida. Individuaal laua broneerimisel ei ole krediitkaardi garantii vajalik.

 

 

Saarte Degustatsioonimenüü

Restoran Alexander degustatsioonimenüü on meie esindusmenüü ehk nagu itaallased seda väga tabavalt nimetavad – “cucina d’autore”. Saarte degustatsioonimenüü on meie köögi au ja uhkus! Täispikka degustatsioonimenüüd pakume peakoka ühislauas ning lühendatud, viiekäigulist degustatsioonimenüüd individuaalsetes laudades.

 

Degustatsioonimenüü road vahetuvad pikema aja jooksul vastavalt hooajale ning tooraine saadavusele. Lisaks Saarte Degustatsioonimenüüle pakub Alexander ka kolmekäigulist Table d’Hôte menüüd. Ka see menüü põhineb Põhjala saarte köögi maitsetel ning pakub igapäevases muutumises roogade valikut.



Toidutalumatus või erimenüü vajadus

Pädaste köögi meeskond valmistab igapäevaselt värskeimast toorainest päeva parimad valikud. Kui teil esineb talumatust mõne toiduaine osas, palun teavitage meid sellest hiljemalt 24 tundi enne saabumist, siis saame valmistada just teile sobiva menüü.

 

 

Avamisajad

Restoran Alexander on avatud lõunasöögiks vahemikus 13.00 – 15.00, vimased tellimused võtame kell 14.30.

Individuaallaudu saab õhtusöögiks broneerida vahemikus 19.00 – 21.30, köök võtab viimase tellimuse kell 21:30; Saarte Degustatsioonimenüü puhul 19.00 – 20.00. 

Õhtusöök peakoka ühislauas algab kell 19.00 aperitiiviga.

Palume eelnevalt laua reserveerida.

 

 

Dress code – smart casual

Tagamaks kõikide külaliste rahulolu, oleme restoranis õhtusöögi ajaks kehtestanud lastele teatud piirangud; palun tutvuge imikute ja laste eeskirjaga lähemalt.